Hieronder staan de formulieren zoals wij deze gebruiken in allerlei situaties binnen onze vereniging. De formulieren zijn in WORD (Gemaakt in de nieuwere versies van WORD) en in PDF. PDF dient u uit te printen en verder met de hand in te vullen. De WORD-bestanden kunt u (mits u één van de juiste versies van WORD hebt) digitaal invullen en per E-Mail versturen. Het mail-bericht wordt dan gezien als een 'handtekening'.

Aanmeldingsformulier

Als u een tuin krijgt toegewezen, vult u het onderstaande formulier in en stuurt u dit door naar de TC-er. Deze maakt het formulier compleet en stuurt het door naar de ledenadministratie. U kunt direct aan de slag op de aan u toegewezen tuin. U krijgt van de ledenadministratie een startfactuur, waarop in ieder geval de borgen voor tuinhuur en voor tuindienst zijn opgenomen.

aanmeldingsformulier-lidmaatschap.pdf

Aanmeldingsformulier lidmaatschap.docx

Beeindiging lidmaatschap

Als u uw lidmaatschap wilt beeindigen, dan kunt u dit via de pagina opzeggen lidmaatschap doen. Op deze pagina kunt u ook de informatie lezen hoe dit wordt verwerkt. Samen met de TC vult u onderstaand formulier in en wordt dit doorgestuurd naar de ledenadministratie. U kunt al vast zelf dit formulier downloaden en digitaal invullen.

beeindigingsformulier-lidmaatschap.pdf

Beeindiging lidmaatschap.docx

Mutatie lidmaatschap

Wanneer één van de volgende situaties van toepassing is, moet een mutatieformulier worden ingevuld:

  • u wordt van medetuinder hoofdtuinder (of omgekeerd)
  • u krijgt een tweede tuin toegewezen
  • u wilt juist uw tuin verkleinen
  • u krijgt een andere tuin toegewezen.

In al deze gevallen vult u (samen met de TC) onderstaand formulier in.

mutatieformulier-2013.pdf

Mutatieformulier.docx

 

Bouwvergunning hoger dan 1,50 meter

Als u een tuinhuis, kas of schuur op uw tuin wilt plaatsen, moet u altijd eerst een bouwvergunning aanvragen. Onderstaand formulier vertelt u precies wat u moet aangeven en wat de procedure is. U k=unt dit downloaden en verder invullen. Vervolgens geeft u dit aan de TC. Deze zal dit beoordelen, samen met de complexcoordinator. Uiteindelijk zal de laatste beslissen of er gebouwd kan worden.

bouwen hoger dan 1,50 meter.pdf

Bouwvergunning hoger dan 1,50 meter.doc

Bouwvergunning lager dan 1,50 m

Als u iets wilt bebouwen lager dan 1,50 m (bijvoorbeeld een kippenhok) dan moet u dit melden, voordat u dit gaat bouwen. Meestal kunt u snel beginnen, maar er moet wel even gekeken worden of het conform de regels is en u op uw tuin niet teveel bebouwing gaat doen.

bouwen lager dan 1m50 . PDF

Bouwvergunning lager dan 1,50 m.doc

Overschrijving bouwvergunning

Als u als nieuwe tuinder een schuur overneemt van de vorige tuinder, dient u de bouwvergunning over te schrijven naar uw naam. U kunt dit doen volgens het onderstaande formulier. Kosten hiervan zijn € 5,00 overschrijvingskosten.

overschrijving-bouwvergunning-2013.pdf

Overschrijving bouwvergunning.docx